Snažíte se zhubnout, poctivě cvičíte, správně jíte a pořád to nejde podle vašich představ? Vyzkoušejte vhodný doplněk stravy!

  

Hubnutí bylo, je a vždy bude závislé na kvalitní a vyvážené stravě, to už dnes ví každý. Kvalitní strava by měla obsahovat kvalitní živiny, které naše tělo bude schopné využít pro své fungování. Strava ale není všechno. Je také zapotřebí mít pravidelnou fyzickou aktivitu a kvalitní, alespoň osmihodinový, spánek. I přesto si ale můžeme při hubnutí pomoci. Pro tento účel jsou tu doplňky stravy! Jaké zvolit? Jak je správně kombinovat? Čtěte dál…

  

KARNITIN

Karnitin je nejprodávanější produkt na světě, co se týče doplňků stravy podporující hubnutí. Jedná se o tělu vlastní látku, která dovede zvýšit přísun kyslíku do buněk a právě přístup kyslíku je při procesu spalování tuků zásadní. Další věc, kterou karnitin „dokáže“, je zlepšení transportu mastných kyselin s dlouhým uhlíkovým řetězcem (zjednodušeně tuků) do mitochondrií v buňkách, kde dochází k jejich spalování a využití jako energetického zdroje při fyzické aktivitě. Karnitin je vhodný jak pro silové, tak pro vytrvalostní sporty.

U nás na eshopu najdete velmi kvalitní karnitin v dobře vstřebatelném tekutém stavu.

  

KOFEIN

Je to pravděpodobně ten nejrozšířenější stimulant na světě. Dokáže přirozeně podněcovat činnost centrální nervové soustavy (CNS) a činnost srdce, čímž zvyšuje bdělost a zrychluje metabolismus. Kofein dokáže, podobně jako karnitin, pomoci využívat tuky jako energetické palivo a, podobně jako synefrin, má termogenní účinky. Kofein může být při vyšších dávkách pro tělo toxický, takže je třeba hlídat si jeho příjem. Maximální povolená dávka v ČR je 200mg a tu také obsahuje produkt Caffeine od Velkésvaly.cz.

  

SYNEPHRINE

Synefrin je přírodní látka podporující termogenezi, tedy zvyšování produkce tepla v těle. Získává se z kůry hořkého pomeranče (Citrus Aurantium). Synefrin pomáhá, podobně jako zakázaný efedrin, zrychlovat metabolismus, ale na rozdíl od efedrinu je naprosto bezpečný. Nejvyšší doporučená dávka v ČR je 10mg, kterou obsahuje i náš Synephrine.

  

FIRE/O.N.

Nejlepších účinků dosáhnete, pokud zvolíte účinnou kombinaci více látek podporujících spalování tuků. Proto jsme pro vás vytvořili produkt Fire/O.N., který obsahuje rovnou 6 takových látek.

První z nich je extrakt ze zeleného čaje. Zelený čaj obsahuje mnoho zdraví prospěšných látek a některé z nich také podporují spalování tuku. Navíc je zelený čaj vhodný jako prevence při kardiovaskulárních chorobách a jiných onemocněních.

Dalšími látkami jsou výše zmiňovaný kofein, karnitin a synefrin, extrakt z bílé vrby a extrakt z černého pepře. Kombinace těchto látek pomáhá zvyšovat termogenezi, zrychluje metabolismus a podporuje využití tukových zásob jako energetického paliva.

  

4 DIET SHAKE PROTEIN

Proteinové nápoje jsou obecně vhodné do redukčního období. Tento proteinový nápoj obsahuje kombinaci rostlinných a živočišných bílkovin, mnoho vitamínů a zejména vlákninu, která pomáhá udržet pocit sytosti. Tohle všechno z něj dělá ideální produkt do diety.

  

KVALITA!

Ke kvalitní stravě volte jen kvalitní doplňky stravy. Velkésvaly.cz nabízí pouze kvalitní produkty, které neobsahují nic navíc.

 

 

Autor: Adam Palovčík