VelkéSvaly.cz

 

 

Vznik Redakce Velkésvaly.cz

1.1. 2012 je datem, kdy sousloví VelkéSvaly.cz přestalo být jen úsměvnou frází. Martin Čada, původně jen jako “hobby projekt“, spustil redakční část webu, která, s pouhými kosmetickými změnami, slouží dodnes jako studnice informací pro širokou fitness komunitu. 

 

E-shop je na světě

O několik měsíců později byla spuštěna i první podoba e-shopu VelkéSvaly.cz, který vynikal příznivými cenami a lidským přístupem.

E-shop od svého vzniku prošel mnoha změnami, jak po stránce funkčnosti, tak i po stránce designu.

 

 

Sportovní strava Velkésvaly.cz

V roce 2015 se VelkéSvaly.cz postupně transformovaly z běžného obchodu se sportovní stravou na výrobce sportovní stravy. Tento krok byl sice velice odvážný a riskantní, ale tým VelkéSvaly.cz byl přesvědčen, že to dokáže. Je pravda, že bez aktivní spolupráce s profesionálními sportovci by to nebylo možné. Nyní, až na pár výjimek, najdete v e-shopu VelkéSvaly.cz jen produkty vlastí výroby. 

 

Spolupráce se sportovci

Od samého prvopočátku bylo jasné, že pokud chtějí být VelkéSvaly.cz pro čtenáře a zákazníky prospěšnější než jiné weby, kterých je na internetu spousta, musí spolupracovat s kvalitními sportovci. Potřeba spolupráce se sportovci byla umocněna vývojem vlastní sportovní stravy. 

Od spuštění redakce VelkéSvaly.cz v roce 2012 se agenda sportovců postupně rozšiřovala a zkvalitňovala. Nyní se situace otočila a sportovci sami vyhledávají VelkéSvaly.cz. Díky úzké spolupráci se sportovci mohou VelkéSvaly.cz vyvíjet produkty na té nejvyšší úrovni.

Každý ze sportovců, který se na vývoji sportovní stravy podílel, řekl svůj názor na jednotlivé produkty Velkésvaly.cz, ať už se jednalo o výběr surovin, kvalitu, využitelnost, chuť, nebo celkovou produktovou skladbu. Tento způsob vývoje produktů funguje a doufejme, že bude fungovat i nadále.

 

Stylové sportovní oblečení

Tým Velkésvaly.cz nabízí svým zákazníkům také aktuální kolekci stylového oblečení.  

 

Sportovní pomůcky

Rokem 2016 začaly Velkésvaly.cz produkovat i sportovní pomůcky, které využívají všichni nadšení sportovci. Ze začátku se jednalo například o trhačky, bandáže, opasky, rukavice, nebo háky. Sortiment se postupně rozšiřoval. 

 

Pořádaní sportovních akcí

VelkéSvaly.cz nikdy nechtěly být jen pasivním obchodem se sportovní stravou, vždy chtěly dělat něco navíc. Krom věcí, které jsem již zmínil – redakční část VelkéSvaly.cz, aktivní spolupráce se sportovci, nebo vývoj vlastní sportovní stravy – je zde další oblast sportu, do které působení „VelkýchSvalů tečka cézet“ zasahuje. Je to pořádání  sportovních akcí nebo spoluúčast na nich. 

 

Sportovní akce, které byly organizovány týmem VelkéSvaly.cz

Mistrovství Čech v kulturistice 2013

Mistrovství Čech v kulturistice 2014

Mistrovství ČR v kulturistice 2015

Semináře se sportovci

Několik dalších menších akcí

 

 

Sportovní akce, na kterých se Velkésvaly.cz podílely

Mistrovství ČR jiné ročníky (Díky Velkésvaly.cz měli závodníci hodnotnější výhry)

Grznár Cup 2015 (Díky Velkésvaly.cz měli závodníci hodnotnější výhry)

Grznár Cup 2016 (Díky Velkésvaly.cz měli závodníci hodnotnější výhry)

EVLS 2016 (Finanční podpora)

EVLS 2015 (Mediální akreditace)

EVLS 2014 (Mediální akreditace)

EVLS 2013 (Mediální akreditace)

A mnoho dalších menších akcí