Hledáte efektivní spalovač tuků? Tady je - Fire/O.N.! Přečtěte si recenzi: 

Je konec ledna a mně je pořád teplo. O čem je řeč? No přece o novém spalovači tuků FIRE/O.N.!

Jelikož začínám přípravu na jarní sezónu, začíná mi také dieta. Vždy používám nějaký spalovač jako takového „pomocníka“ při boji s přebytečným tukem. Tentokrát jsem zvolil úplnou novinku od Velkých Svalů a můžu vám říct, že se cítím neustále jako v ohni. Není to neustálý, nepříjemný pocit horka, nekonečné proudy potu a třes rukou. Ne! Právě v tom je tento spalovač jiný. Je mi příjemně teplo, i když venku je asi mínus sto. 

 

Výsledky ihned

Pocit tepla je sice pozitivní efekt, nicméně není to důvod, proč  jsem si vybral Fire/O.N. Začal jsem ho užívat asi před třemi týdny. Můj styl je, že neustále pořizuji fotky svého těla, abych mohl po nějakém čase zhodnotit svou formu a viděl, zda má vše výsledky a tedy i smysl. V případě produktu Fire/O.N. výsledky vidím už teď! Po pouhých třech týdnech. Samozřejmě musím pořád konzumovat stravu podle svého spočítaného jídelníčku. Obrovský skok ve výsledcích ale přisuzuji právě spalovači Fire/O.N., protože v minulé sezóně to tak rychle nešlo.

 

Více než spalovač

Fire/O.N. pro mě není jen spalovač tuků, ale svým způsobem je to také „nakopávač,“ nebo spíše stimulant. Stačí se podívat na jeho složení: maximální povolená dávka kofeinu, který mě opravdu zvedá ze židle už ráno, doplněná o synefrin, který výborně zrychluje metabolismus, nebo například výtažek ze zeleného čaje. Zelený čaj jsem zvyklý pít, ale vzhledem k časové tísni je pro mě snazší vzít si ráno Fire/O.N., protože v té synergii s ostatními látkami je to velký rozdíl.

 

Vhodný i pro ženy

Mám přítelkyni a určitě to znáte. Ráno jdete běhat, tak ona musí taky, aby se necítila špatně. Dal jsem jí vyzkoušet Fire/O.N. a už musím objednávat další, protože si jej samozřejmě také oblíbila. Jen dávky jsme ze začátku snížili, protože při jejích 55kg a nulových předchozích zkušenostech se spalovači jsme nechtěli nic riskovat. Dnes už běžně užívá doporučenou dávku.

 

Jak dávkuji

Možná si myslíte, že když máte zkušenosti s jinými spalovači, tak vám tento nic neudělá. To se mýlíte. Já produkt používám asi tři týdny a ještě jsem jednorázovou dávku nezvyšoval, protože mi to opravdu stačí. Každé ráno před kardiem si dávám dvě kapsle a před tréninkem v posilovně dávku opakuji. Výsledky opravdu stojí za to už teď. Však vyzkoušejte, rozhodně  to za to stojí!

 

Autor: Adam Palovčík