Snažíte se zhubnout, ale žádný osvědčený trik na vás nefunguje? Možná děláte někde chybu! Přečtěte si naše články a určitě si najedete tu správnou cestu!

 

Zima nám pozvolna končí a pomalu a jistě se k nám přibližuje teplejší období. Skoro nestihnete ani mrknout a bude tu léto. S létem je samozřejmě úzce spojena touha po plážové formě. Rčení „čím dříve, tím lépe“ platí samozřejmě také pro hubnutí.

 

ZAČÍNÁTE?

Mezi vámi se jistě najde plno těch, kteří nemají s hubnutím žádné zkušenosti nebo jen velmi malé. To vůbec nevadí, vždyť žádný učený přeci z nebe nespadl. Hubnutí není žádná věda, jen je třeba dodržet pár zásad. Když si je osvojíte, máte vyhráno.

 

POMŮŽEME VÁM!

Rozhodli jsme se, že vám k dosažení vašich cílů pomůžeme! Připravili jsme si pro vás 12 článků o hubnutí, ve kterých najdete ty nejdůležitější informace.

 

OD NULY

Nemusíte mít strach, že toho na vás bude příliš. Články jsou psané pro úplné začátečníky a začínají téměř „od nuly“. Postupně vás provedeme procesem hubnutí od přípravy vašich cílů, přes výběr správného fitcentra, až po výběry ideálních tréninků a jednotlivých cviků.

 

INFORMACE K NEZAPLACENÍ

Dozvíte se také jak nejlépe sestavit jídelníček a jaké zásady dodržet při volbě jídel. Uděláme vám exkurzi do světa makroživin a zjistíte také, na co si dát pozor, abyste celý proces hubnutí neuspěchali, nebo jinak nepokazili zbytečnými chybami.

 

DOPLŇKY STRAVY

Pokud tápete v doplňcích stravy, pomohou vám naše články i v tomto ohledu. Jak jsou doplňky stravy užitečné pro redukci tuků? Jaké produkty zvolit? Jak je správně kombinovat a maximalizovat jejich účinky? To vše a mnoho dalšího se dozvíte v těchto dvanácti článcích.

 

JAKÉ SI TO UDĚLÁTE…

Nakonec možná zjistíte, že hubnutí zase tak náročné není a jakmile uvidíte výsledky, zjistíte, že to může být docela zábava. Není důležité, kdy začnete. Důležité je, abyste začali! Za celý tým Velkésvaly.cz vám přejeme hodně štěstí a trpělivosti!!!

  

Zde máte odkazy na jednotlivé články:

1. Jak začít

2. V kostce – základní informace o stravě

3. Sacharidy

4. Jak zhubnout břicho

5. Základní informace o tréninku

6. Cykly a typy tréninků

7. Výběr tréninkových plánů

8. Databáze cviků

9. Na co si dávat pozor, aneb časté chyby

10. Výhody doplňků stravy

11. Doplňky pro redukci podkožního tuku

12. Jak kombinovat doplňky stravy

 

 

Autor: Adam Palovčík