Rádi byste nabrali svalovou hmotu, ale ne a ne se zadařit? Nezoufejte a čtěte, naše tipy vám určitě přijdou vhod!

 

Rozhodli jste se začít chodit do posilovny a nabrat nějaké to kilo navíc? Není to vůbec nic složitého, jen je třeba dodržet pár pravidel. Rozhodli jsme se vám pomoci! Na našem webu najdete 12 článků, které vám mohou pomoci splnit si svoje cíle.

  

PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY

Všichni jsme nějak začínali a pořád se učíme. Proto se nemusíte bát, jsme tu od toho, abychom vás něco naučili. Články začínají téměř „od nuly“ a postupně vás provedou různými tématy a informacemi od výběru správného fitcentra, přes typy sacharidů, až po konkrétní tréninkové plány jídelníčky.

 

SPRÁVNĚ JÍST!

Strava je základ! Dozvíte se, jaké živiny v jídelníčku nesmí chybět, kolik zvolit jídel za den a jaká konkrétní jídla vám mohou pomoci při budování svalové hmoty.

 

SPRÁVNĚ TRÉNOVAT!

Naučíte se provádět cviky správnou technikou. Dozvíte se, jak postupovat při tvorbě vlastního tréninkového plánu. Dostanete také několik tipů pro správnou volbu tréninku, abyste nic neuspěchali a neochudili se o výsledky.

 

DOPLŇKY STRAVY PRO MAXIMÁLNÍ RŮST!

V našich článcích vás provedeme také tím, jaké vybrat doplňky stravy, jak je kombinovat a jak mohou být užitečné při vaší snaze o nabírání svalové hmoty. Také se dozvíte, na co si dát při výběru doplňků stravy pozor. Pokud máte stravu nastavenou na 100%, byla by škoda, kdyby doplňky stoprocentní nebyly.

 

VAŠE CESTA PRÁVĚ ZAČÍNÁ!

Užijte si tuto cestu za větším objemem svalů. Pamatujte na to, že právě ta cesta je cíl. Doufáme, že vám naše články pomohou a za celý tým Velkésvaly.cz vám přejeme hodně úspěchů!

  

Jednotlivé články si můžete přečíst zde:  

  1. Jak začít 

  1. V kostce – základní informace o stravě 

  1. Bílkoviny 

  1. Sacharidy 

  1. Základní informace o tréninku 

  1. Cykly a typy tréninků 

  1. Tréninkové plány 

  1. Jídelníčky 

  1. Cviky 

  1. Výhody doplňků stravy 

  1. Doplňky stravy 

  1. Jak kombinovat doplňky stravy

 

 

Autor: Adam Palovčík