Seznamte se s novou sympatickou členkou našeho týmu, Markétou Šnebergerovou. 

Představujeme novou tvář našeho týmu, Markétu Šnebergerovou, zde si můžete přečíst, co nám o sobě prozradila: 

Ahoj, jmenuji se Markéta Šnebergerová a narodila jsem se 1. června roku 1992 v Plzni. Letos se mi, doufám, povede dotáhnout do vítězného konce své magisterské studium biologie a tělesné výchovy na ZČU v Plzni. Mám ráda zvířátka, pobyt v přírodě a dokonce mám to štěstí, že mám práci, která je velmi pestrá a je mi zároveň i koníčkem. 

 

Miluji sport. Od tří let jsem dělala gymnastiku, poté jsem přešla na atletiku (TJ Sokol Doubravka), současně s plaváním (VŠ Slavia Plzeň) a od třinácti let jsem se věnovala volejbalu (SKP Rapid Sport a TJ Lokomotiva Plzeň). Od roku 2011 jsem instruktorem lyžování a snowboardingu, takže ani zimní sporty mě nenechávají chladnou. Svojí volejbalovou „kariéru“ jsem ukončila před odjezdem do Ameriky. Během svého tříměsíčního pobytu v USA jsem měla možnost pravidelně trénovat s trenérem Johnem Straussem v místním Fitness centru a silový trénink mě začal tak bavit, že jsem se rozhodla, že po návratu do Čech budu pokračovat v pravidelném tréninku a disciplíně. Myslím si, že v životě se má vyzkoušet (téměř) všechno. Jelikož sport je jedna z věcí, která mě v životě naprosto naplňuje, rozhodla jsem se, že své snažení v oblasti Fitness a zdravého životního stylu posunu o stupínek výše a připravím se na závody v kategorii Bikiny Fitness. Společně s mou osobní fitness trenérkou Veronikou Jáchimovou směřujeme mé první závody na podzim roku 2017.

 

Mým cílem je žít život naplno, dělat co mě baví a plnit si sny. Každý z nás se může rozhodnout, jestli svůj sen uskuteční. Je to jen na nás, jak a jestli vůbec svůj potenciál využijeme a jestli jsme ochotni vystoupit ze své komfortní zóny. Ale co se mě týče, až se za nějakých padesát let ohlédnu za svým životem, myslím si, že budu víc zklamaná z věcí, které jsem neudělala, než z těch, které jsem udělala. 

 

Autor: Markéta Šnebergerová