Jeden z nejobsáhlejších, nejexkluzivnějších a nejlepších seminářů, který se uskuteční 11.2. 2017 v Praze v rámci akce NaberSvaly EXPO + Challenge vol. 2, již zná jméno svého posledního, pátého, přednášejícího! 

 

Není jím nikdo jiný, než Pavel Beran IFBB PRO – jeden z nejmladších profesionálů v kulturistické federaci IFBB současnosti. 

 

Kdo je Pavel Beran?

 Pavla Berana IFBB PRO zná snad každý, kdo se během posledních pár let nějakým způsobem zajímal o dění na české a slovenské kulturistické scéně. Je to jedna z největších celebrit ve fitness komunitě současnosti, skvělý a charismatický chlap a v neposlední řadě úžasný sportovec s velmi širokou řadou znalostí, s perfektním, vydřeným tělem a obrovskou silou! Pavel je současně také nejmladší český držitel profi karty ve federaci IFBB (v kategorii kulturistiky). 

 

Jsme si zkrátka naprosto jisti, že Pavel všem účastníkům semináře předá velké množství exkluzivních a kvalitních informací, třeba i ze zákulisí jeho přípravy na soutěž, kde získal svou profi kartu! 

 

 Kdo bude na semináři s Pavlem jako přednášející? 

 Pavel na semináři samozřejmě nebude sám! Osazenstvo přednášejících na semináři se bude skládat z pěti pečlivě vybraných hostů , tak aby každý z nich zastoupil lehce odlišnou kategorii a posluchači tak měli možnost slyšet na každý dotaz tu nejrelevantnější odpověď!

 

Návštěvníci se kromě Pavla mohou těšit například na Timeu Trajteľovou – úžasnou Bikini Fitness závodnici a jednu z nejlepších ve své kategorii i ve světové konkurenci, Jonáše Petříka – skvělého sportovce, majitele gymu, strongmana a akrobata, Ondru Kmošťáka – IFBB  PRO za kategorii Men’s Physique, kterému se povedlo kvalifikovat se jako nejmladšímu Čechovi na velice prestižní soutěž Mr. Olympia Showdown 2017 v Las Vegas a Milana Šádka – IFBB PRO, jednoho z nejlepších kulturistů Česka a Slovenska, profíka ve federaci IFBB a mimojiné člena Amix Teamu.

 

 Pro koho je seminář určen a proč dorazit? 

 Seminář je rozhodně vhodný pro každého, kdo cvičí, bere to vážně a chce se někam posunout. Tento exkluzivní seminář bude místo, kde si každý může být jistý, že uvidí ten nejlepší obsah a dostane odpovědi na otázky od těch nejkvalifikovanějších z oboru. Každý ze zúčastněných si běžně bere za hodinovou konzultaci či trénink minimálně tisíc korun. Zde máte zhruba na tři hodiny všech pět odborníků k dispozici – jen pro Vás a vaše dotazy! 

 

K  čemu Vám je cvičit dva roky špatně a mít téměř nulový progres? Není lepší zjistit, co je třeba zlepšit, či upravit a dosáhnout výsledků mnohem rychleji? Navíc tak můžete předejít zranění, stagnaci a podobně. Každý, kdo to se cvičením myslí vážně, by se měl vzdělávat a učit se trénovat efektivně, chytře a správně. A to ani nemluvíme o stravě a regeneraci... 

 

Na internetu se vyskytuje plno polopravd, mýtů a různorodých názorů. 11.2. 2017 v Praze si je společně objasníme a spolu s těmi nejlepšími zjistíme, jak to doopravdy je! Takže rozhodně doražte, těšíme se na Vás a slibujeme, že to určitě bude stát za to!

 

Každý návštěvník semináře bude mít navíc, v případě zájmu, možnost prohodit pak osobně pár slov s jakýmkoli hostem semináře, nechat si třeba podepsat letáček, plakát, tričko, nebo se vyfotit. 

 

 Kolik zbývá vstupenek a kde si mohu zarezervovat své místo? 

 Tady POZOR! Pokud chcete na seminář dorazit , což je určitě dobrý nápad, doporučujeme koupit si vstupenku a zarezervovat si tak své místo co nejdříve! Kapacita oddělené VIP haly pro seminář je značně omezena a o seminář je obrovský zájem. 

 

Aktuálně je na seminář naplněno zhruba 194 míst z celkových 200. Pravděpodobně budeme uvolňovat dalších 30-40 vstupenek do prodeje po vyprodání základních 200, avšak cena bude o několik set vyšší. Proto doporučujeme zakoupit vstupenky co nejrychleji a být mezi šesti šťastlivci, kteří to ještě mají za výhodnější cenu! Po vydání tohoto článku očekáváme velký nával a prodej vstupenek, je tedy možné, že až budete tohle číst, vstupenky za původní ceny už nebudou.

 

KLIKNI -> VSTUPENKY na seminář (ale i na EXPO a další části akce)! <- KLIKNI

 

Více info o semináři: www.nsch.cz/seminar

FB událost akce: https://www.facebook.com/events/1208308029226022/