Už se to blíží. Díky VelkéSvaly.cz můžete získat vstupenky s 30% slevou!

LETOŠNÍ ROČNÍK NS PRAGUE FITNESS EXPA ZAČÍNÁ ZA PÁR DNÍ!

Zdá se to jako nedávno, co jsme vás poprvé informovali o letošním ročníku NS Prague Fitness EXPA. ČAS BĚŽÍ a nejočekávanější tuzemská akce letošního roku je za dveřmi. Půl roku? Tři měsíce? Měsíc? NE! Už jen pár posledních dní a 2-3. června to v prostorech pražského PVA EXPO Letňany vše vypukne! Dnes už opravdu není na co čekat. Nemáte vstupenky? Domluvte se s kamarády a doražte. O téhle akci se bude mluvit ještě hodně dlouho!

LETOŠNÍ EXPO SLIBUJE NEZAPOMENUTELNOU SHOW!

V tuhle chvíli už opravdu není důvod čekat! Byli jste loni a nevíte jestli dorazit i letos? My vám slibujeme, že jestli se vám loňský ročník líbil, tak z toho letošního budete naprosto unešeni! Čeká na vás spousta novinek, soutěží, překvapení a bohatý doprovodný program. 

 


Sleva na vstupenky 30%

Slevový kód zadejte do kolonky při objednávce 

Kde naleznete vstupenky? 
http://www.nsfitnessexpo.com/objednavka/1


 

Pořád ještě váháte, jestli koupit vstupenky?

Pojďte se dozvědět, proč na akci nesmíte chybět!

Šádek, Bursa, Beran a celá česká špička nebudou chybět!

Fandíte českým kulturistickým želízkům v ohni? Patříte mezi příznivce úspěšných českých závodníků? Sledujete vaše idoly pravidelně na sociálních sítích a youtube kanálech? Na letošní NS Prague Fitness EXPO nebude chybět vůbec nikdo! A na koho se můžete těšit? Milan Šádek, Olivia Pohanková, Aleš Bursa, Pavel Beran, Filip Grznár, Jirka Tkadlčík, Jonáš Petřík, Kiro Markopulos, Antonín Hodan, Filip Steflovič, Aleš Lamka a spousta dalších. Zaručujeme vám, že vaši oblíbenci na akci chybět nebudou!

 

Fantastické semináře

Chcete se dozvědět spoustu zajímavých informací ze zákulisí? Poslechnout si některého z vašich oblíbenců? Zeptat se ho cokoliv? Na našich seminářích nesmíte chybět. Budou nabité informacemi, zajímavými hosty a tématy. 

 

Kupuj vstupenky za nejlepší cenu!

VSTUPENKY: http://www.nsfitnessexpo.com/vstupenky
POZVI KAMARÁDY NA UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/312965712521720/