Nemůžete se dočkat nové posilovny v Rokycanech? Máme pro Vás novinky ohledně průběhu výstavby a odtajníme, na co se můžete těšit. 

 

Nová posilovna 

 Jak jste se již mohli dočíst v předchozím článku o otevření nového fitka v Rokycanech, na jeho dokončení se pilně pracuje a již brzy se na něj můžete těšit. Stavbu zkomplikovalo nepříznivé počasí. Momentálně se budoucí posilovna nachází v té fázi, že je hotová hrubá stavba a čeká se na lepší počasí, aby se v práci mohlo pokračovat. 

 

Vybavení fitka 

 Díky informacím přímo od investora projektu pana Vladimíra Běhounka Vám můžeme odtajnit něco málo z toho, na co se můžete v nové posilovně těšit. Co se prostředí týče, nemusíte se obávat zapocených stěn a nepříjemného zápachu, protože posilovna se bude moci chlubit aktivní rekuperací. V létě bude samozřejmě zajištěno chlazení. Co se týče strojů, budou zde na Vás čekat například: stroje s nejmodernějším kardiem, běžecké pásy, elipticaly, cyklotrenažéry a samozřejmostí bude i Leg press. Ale pozor, budete si moci zacvičit i na duálním Leg pressu. V jednání jsou stroje od značky Grün sport paní Dvořákové Grünové a od italské Panatty. 

 

 

Těšme se

 Těšíte se? My také a myslíme, že je rozhodně na co! Jak vidíte, budete moci využívat řadu skvělých strojů a nemusíte se bát stísněného prostoru, ani nevyhovující otevírací doby, díky bezobslužnému přístupovému systému. Budete si tedy moci zacvičit na výtečných strojích, v bezvadných prostorách a kdykoli Vám to bude vyhovovat! Již brzy!

 

 

Pokud byste měli problém s autem a neměli se do posilovny, jak dostat, pomoc můžete hledat u Auto Běhounek v Rokycanech.