Necítíte se ve své kůži? Možná máte nedostatek testosteronu. A i kdyby ne, není na škodu ho trošku navýšit. A právě k tomu je tady naše novinka!

 

Představujeme vám nový produkt, kterým je VS TRIBU 9. Jedná se velmi kvalitní extrakt z rostliny Tribulus terrestris, neboli kotvičník zemní.

 

TESTOSTERONU NENÍ NIKDY DOST

Produkty s extraktem z kotvičníku zemního by měly stimulovat hladinu testosteronu a tím i zvýšit pravděpodobnost pro růst svalové hmoty, úbytek tělesného tuku, zlepšení regenerace a mnoho dalších benefitů, které jsou spojeny se zvýšeným obsahem testosteronu.

  

PÁNOVÉ, POZOR!

Jednou z dalších, a také hlavních, funkcí kotvičníku zemního je zvýšení libida, což není nikdy na škodu, že? S kotvičníkem je také spojena zvýšená spermatogeneze (tvorba mužských pohlavních buněk) a zlepšení potence.

  

ŠIROKÉ VYUŽITÍ

Kotvičník zemní má využití také v lékařství. Používá se například při léčbě aterosklerózy, srdečních onemocnění nebo také při problémech s vysokým tlakem, takže je více než jasné, že se jedná o velmi důležitou rostlinu.

  

VHODNÝ PRO VŠECHNY!

Možná se dočtete, že účinky kotvičníku zemního pocítí převážně muži po třicítce, protože mají nižší hladinu testosteronu. To je sice pravda, ale fakt je ten, že hladina testosteronu v naší populaci velmi výrazně klesá, a to bez ohledu na věk, takže rozhodně není na škodu tuto hladinu stimulovat.

Tribulus terrestris je vhodný do objemu, ale i do diety, protože v této fázi velmi výrazně klesá hladina anabolických hormonů.

  

KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ!

Velkou roli při výběru hraje množství steroidních saponinů, které jsou v extraktu obsaženy. Náš VS TRIBU 9 jich obsahuje rovnou 90%, což je důkazem vysoké kvality tohoto produktu. VS TRIBU 9 zároveň neobsahuje žádné zbytečné věci navíc. Vybírejte pečlivě!