Po novince HMB pro vás máme hned další nový produkt! Je jím komplexní nápoj z řady Black edition VS BOOST 9!

 

 VŠE POTŘEBNÉ K RŮSTU!

Přemýšleli jsme, jak rozšířit naši nabídku produktů a opět jsme vsadili na kvalitu. Nápoj VS BOOST 9 obsahuje kombinaci látek podporující nárůst svalové hmoty a síly. 

KVALITNÍ BÍLKOVINY!

Produkt obsahuje kvalitní syrovátkovou bílkovinu získanou metodou CFM, takže vstřebatelnost a využitelnost je na nejvyšší úrovni. V jedné dávce najdete celých 20g těchto bílkovin!

FREE FORM BCAA!

V nápoji VS BOOST 9 nechybí ani esenciální aminokyseliny BCAA, a to rovnou ve „free form“, což je lépe využitelná forma těchto aminokyselin. BCAA podporují regeneraci po náročném tréninku a zvyšují proteosyntézu, což je využití bílkovin pro růst svalů.

SÍLA!

Tento komplexní nápoj obsahuje také aminokyselinu kreatin, který se podílí na obnově ATP po náročné zátěži, a tím dokáže zvyšovat sílu v dalších sériích. Kreatin mimo jiné také pomáhá vázat molekuly vody do svalů, díky čemuž mohou svaly vypadat plnější a větší.

NÁLOŽ ENERGIE!

Náš VS BOOST 9 obsahuje také porci sacharidů zajišťující dostatečný příjem energie před či po tréninku. Sacharidy navíc ještě zvyšují využitelnost kreatinu a dalších aminokyselin.

KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ!

Tak jako ostatní produkty značky Velkésvaly.cz neobsahuje ani VS BOOST 9 nic zbytečného navíc. Žádný aspartam, žádná azobarviva a žádné náhražky kvalitních bílkovin například kolagenem. Tento komplexní drink se navíc ještě snadno a lehce rozmíchává a o chuti se samozřejmě nemusíme ani bavit. Vyzkoušejte sami!

Adam Palovčík

 

>>VS MASS BOOST 9 V ESHOPU<<