Vytisknout

 Hovězí maso se zelenou rýží

 

Lehký plátek hovězího masa s rýží.

 

Infredience:

Postup:

V hrnci si na troše másla zpěníme cibulku, přidáme hovězí maso a podlijeme vodou. Maso se vaří poměrně dost dlouho, takže s přípravou začněte hned ráno, pokud chcete mít oběd včas. Vaříme do změknutí a neustále podlíváme vodou, aby se maso nepřipálilo.

Rýži si uvaříme klasickým způsobem. Hrášek si necháme rozmrznout a krátce povaříme ve vodě. Poté ho přendáme do mixéru společně se špenátem a rozmixujeme na kaši, kterou smícháme s uvařenou rýží a dochutíme solí a pepřem. Po dovaření masa můžeme podávat.

 

Další recepty nebo celé jídelníčky zde:

Recepty

Jídelníčky