- blog VELKÉSVALY.CZ

 

Zdravím. Momentálně se nacházím v objemové fázi a váha se odpoledne pohybuje okolo 100kg. (FOTKY + INFO O PŘÍPRAVĚ)

 

 

Trénink

Trénuji systémem 3+1. Co se týká stravování, tak v objemu jím minimálně  700g sach. někdy až přes 1000g a bílkovinu držím v rozmezí 2,2-3g. Nějak podobně to mám i v dietě, jelikož mám rychlý metabolismus a i v období objemu se snažím držet tělo na nízkém procentu tuku, pak už jen zvyšuji bílkovinu a ubírám sacharidy podle potřeby a "formy".

 - blog VELKÉSVALY.CZ

 

Sportovní Doplňky stravy

Suplementaci používám klasiku. Naprostým základem mojí suplementace jsou BCAA, 80%protein, vitamíny, kloubní výživa a jiné (pro mě ne tak důležité) věci.

 - blog VELKÉSVALY.CZ

 

Kulturistické závody

Tuto sezónu jsem nenastoupil na žádné závody a na prkna možná nastoupím až v roce 2016. V roce 2014 jste mě mohli vidět rovnou na 5 soutěžích v jednom měsíci. Poprvé jsem nastoupil mezi muži a hned se mi podařilo vyhrát mistra ČR do 90kg (ve 20 letech). Tohoto vítězství si cením nejvíce.

 - blog VELKÉSVALY.CZ

 

V Rokycanech jsem byl absolutní vítěz

Poslední 2 soutěže jsem startoval mezi juniory nad 77kg a jak na MČ u Vás v Rokycanech, tak na MČR jsem vyhrál absolutně.

 - blog VELKÉSVALY.CZ

 

Škola a trénink je na u mě na prvním místě

Mezi závody jsem navíc úspěšně odmaturoval, takže pro mě naprosto vydařený rok, až na jedno druhé místo na MČ mezi muži...haha... Trénuji v Plzni ve Sportcentrum Koloseum. Pro mě jednoznačně jedno z nejlepších fitness, které jsem navštívil. Kulturistika je pro mě životní styl a momentálně si neumím představit, že bych z nějakého důvodu musel skončit. Jinak mě můžete sledovat na facebookových stránkách (Ľudovít Michel Official).

 - blog VELKÉSVALY.CZ

 

Díky všem, co mi fandí a sledují. A v Rokycanech na MČR se určitě potkáme, budu se těšit ;-)

 

 

 

Odkaz na REZERVACE VSTUPENEK - Tiket Art zde

Závodníci: Nezapomínejte podávat přihlášky zde
V případě potřeby nebo nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Potřebné info na BLOGU soutěže:Aktuality
Nezapomeňte se přidat k události na Facebooku zde: